Accident de muncă la o firmă din Suceava

Un bărbat a murit strivit de plăci de 400 kg

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Şcheia, şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de muncă la o firmă de mobilă din Suceava. Tragicul incident s-a produs marţi, 23 noiembrie.

Bărbatul trebuia să mute nişte plăci de PAL pentru a putea scoate alte plăci aflate în spatele celorlalte.

El se afla între plăci, susţinându-le, pe când alţi doi bărbaţi le ţineau de capete, în timp ce un altul încerca să scoată alte plăci.

Astfel, aproximativ şase plăci fiind aplecate spre bărbatul de 47 ani, ţinute de el şi de alţi doi, el a luat mâinile…

În acel moment, ceilalţi doi nu au mai reuşit să ţină plăcile, ce cântăreau împreună aproximativ 400 kg, acestea căzând peste bărbat.

În momentul în care a căzut, el a fost prins între plăcile de PAL şi nişte blaturi aflate în imediata apropiere. La scurt timp, bărbatul nu mai prezenta semne vitale.

Ulterior, un echipaj medical s-a luptat pentru viaţa bărbatului, însă după o oră de încercări de resuscitare a fost declarat decesul.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal privind „ucidere din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: