Volei masculin, Divizia A2

Echipa CSM Suceava, gata de un nou start competiţional

CSM Suceava a revenit pe partea de est a eşalonului secund al voleiului românesc după ce a petrecut câteva sezoane în vest. Formaţia suceveană va avea doar trei colege de serie, Ştiinţa Bacău, VC Tomis Constanţa şi CSM Râmnicu Sărat.

Campionatul Diviziei A2 se va desfăşura în sistem turneu, fiecare din cele patru componente ale seriei urmând să fie gazda unei competiţii în care timp de trei zile se va juca fiecare cu fiecare. Primul turneu de acest fel va avea loc la Bacău, în perioada 22-24 octombrie.

Aşadar, începând de vineri, echipa CSM Suceava va debuta în noul sezon competiţional al eşalonului secund.

„Sănătatea este cea mai importantă în acest moment. Vom face testele joi şi sper ca vineri să şi jucăm la Bacău. Turneul de la Suceava, în care iubitorii voleiului de la noi ne vor putea urmări pe viu, va avea loc în luna februarie a anului 2022. Am făcut schimb cu gruparea constănţeană şi vom evolua în luna decembrie pe malul mării” a declarat antrenorul formaţiei CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI