Bilanţul de weekend al jandarmilor suceveni

Jandarmeria Suceava a informat că, în weekendul 16-17 octombrie, a desfăşurat mai multe acţiuni şi controale; astfel, au amendat persoanele care nu au respectat măsurile anti-Covid, au constatat o infracţiune silvică, au confiscat ţigări de contrabandă şi haine contrafăcute.

Potrivit IJJ Suceava, în timpul acţiunilor au fost aplicate 22 de amenzi, în valoare totală de 7.800 de lei. Sancţiunile au fost aplicate pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, proferarea de injurii, participarea la scandal, refuzul de legitimare, nepurtarea măştii de protecţie în spaţii publice închise şi deschise, precum şi pentru circulaţia nejustificată în intervalele orare în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă.

De asemenea, au fost organizate acţiuni de prevenire pe linie silvică, împreună cu Garda Forestieră Suceava şi Ocolul Silvic Marginea, în urma cărora a fost constatată o infracţiune de tăiere ilegală de arbori.

Totodată, jandarmii suceveni au confiscat haine susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2.000 de lei, dar şi peste 55 pachete de ţigări, despre care există suspiciunea că provin din activităţi de contrabandă.

„Jandarmeria Suceava are ca scop asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prin sporirea numărului de patrule, precum şi intensificarea acţiunilor de prevenire în zonele pretabile săvârşirii infracţiunilor şi contravenţiilor” a subliniat IJJ Suceava. (N.B.; Foto: IJJ Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: