O problemă în continuare nerezolvată

Sute de suceveni stau la coadă la Permise şi Înmatriculări pentru a obţine „permisiunea” de a se programa la proba practică

Sute de suceveni stau la coadă la şeful Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto pentru a cere să fie programaţi la proba practică.

Majoritatea cazurilor sunt ale unor candidaţi care au promovat proba teoretică şi au picat proba practică şi care de şapte-opt luni nu au fost reprogramaţi pentru a susţine din nou proba practică, riscând să le expire dosarul depus.

Totodată, la coadă se află şi cei care vor să obţină categoriile C, D şi E pentru şoferi profesionişti.

Unul dintre sucevenii aflaţi la coadă ne-a spus că un angajat al serviciului i-ar fi spus că vinovat de situaţie este instructorul auto, pentru că nu ar fi pregătit cum trebuie candidatul…

Un alt sucevean a declarat că şeful serviciului le-a transmis că le „oferă şansa” să susţină a doua oară proba practică.

Cu toate că aşteaptă ore în şir la coadă pentru a intra la şeful serviciului, ei arată că de cele mai multe ori li se spune să aştepte răspunsul acasă, iar atunci li se transmite că este imposibil să fie programaţi mai repede. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: