Şcoala Gimnazială Todireşti va funcţiona în scenariul 2

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a judeţului Suceava a aprobat scenariile de funcţionare pentru instituţiile de învăţământ din judeţ, începând cu data de astăzi.

Luând în considerare contextul epidemiologic înregistrat la nivelul judeţului, statisticile zilnice privind incidenţa cazurilor pozitive de Covid-19 la nivelul fiecărei unităţi administrativ-teritoriale din judeţ, propunerile consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ, avizate de ISJ şi DSP, respectiv adresele ISJ Suceava, respectiv a DSP Suceava, înaintate Secretariatului Tehnic Permanent în data de 24.09.2021, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava a adoptat Hotărârea nr.162 din data de 24 septembrie a.c.

Prin aceasta, au fost aprobate scenariile de funcţionare pentru instituţiile de învăţământ preuniversitar, începând cu data de 27 septembrie. Potrivit acesteia, doar Şcoala Gimnazială Todireşti, comună unde rata de infectare depăşise 6 cazuri la mia de locuitori, va funcţiona în scenariul 2. (N.B.)

 Alţi elevi şi angajaţi din învăţământ cu Covid-19

 ISJ Suceava a anunţat, joi, că activităţile didactice cu prezenţă fizică au fost suspendate în alte 21 de clase din unităţi şcolare din judeţ, după ce 21 de elevi şi 8 angajaţi din învăţământ au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2.

Iar vineri a anunţat că alte şase clase vor suspenda activităţile cu prezenţă fizică după confirmarea de noi cazuri de infecţie cu SARS-CoV-2.

Astfel, potrivit sursei citate, s-a confirmat infecţia cu noul coronavirus la 6 elevi. Totodată, s-a confirmat infecţia la alţi 12 angajaţi din învăţământ. (N.B.) 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI