Peste 200 de suceveni s-au înscris la concursul de admitere organizat de Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi din Fălticeni

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Suceava a anunţat la 24 septembrie că activităţile specifice de recrutare a candidaţilor pentru concursurile de admitere la şcolile militare de subofiţeri ale Jandarmeriei Române de la Fălticeni şi Drăgăşani continuă.

„La nivelul judeţului Suceava există un interes crescut pentru accederea în sistemul militar, un număr de 205 candidaţi, dintre care 156 bărbaţi şi 49 femei din judeţ, înscriindu-se la concursul de admitere organizat de Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni” a subliniat IJJ Suceava.

După ce au depus documentele constitutive ale dosarelor de recrutare şi au fost declaraţi apt din punct de vedere psihologic, 148 de candidaţi vor susţine proba de evaluare a performanţei fizice în perioada 25 septembrie – 5 octombrie a.c. la centrul zonal de selecţie Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni.

În ziua de 23 octombrie, candidaţii care au promovat proba de evaluare a performanţei fizice vor susţine proba de evaluare a cunoştinţelor în cadrul organizatoric realizat de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava.

Ulterior, după data de 25 octombrie, va avea loc examinarea medicală, iar rezultatele finale ale admiterii se vor afişa atât pe site, cât şi la sediul unităţilor de învăţământ, până la data de 18 noiembrie a.c. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: