Mitocu Dragomirnei

Dosare penale pentru trei bărbaţi care ar fi furat lemn dintr-o pădure privată

> Poliţiştii au ridicat atât lemnul, cât şi căruţele pe care le-au folosit la transport

Trei bărbaţi din comuna Mitocu Dragomirnei sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi, miercuri, 22 septembrie, furând material lemnos dintr-o pădure de pe raza comunei.

Iniţial, bărbaţii au fost observaţi de un pădurar, care a sesizat Poliţia. Astfel, poliţiştii s-au deplasat la locul indicat de pădurar, respectiv în zona şanţului de minim sanitar din marginea pădurii aparţinând fondului forestier privat Obştea.

Acolo au fost identificaţi trei localnici, cu vârste de 24, 27 şi 33 de ani. Ei încercau să treacă peste şanţ trei căruţe pline cu material lemnos.

În căruţe a fost găsit lemn de fag şi carpen, în valoare totală de 1,96 mc.

Poliţiştii au confiscat atât lemnul furat, cele trei căruţe, cât şi tot atâtea hamuri, topoare şi corzi din material textil. Pe lângă toate acestea, bărbaţii s-au ales cu dosare penale pentru „furt de arbori”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: