Cacica

Amendă de 7.500 de lei pentru o firmă ce depozita incorect deşeurile rezultate din tăierea şi rindeluirea lemnului

Garda de Mediu Suceava a informat recent, că a sancţionat o societate comercială din comuna Cacica ce desfăşoară activităţi de tăiere şi rindeluirea lemnului în comună.

Firma s-a ales cu un avertisment şi cu o amendă de 7.500 lei pentru depozitarea incorectă a deşeurilor. De menţionat că verificările au fost efectuate în baza unei sesizări privind disconfortul creat localnicilor prin zgomotul şi mirosul provenit de la incendierea deşeurilor.

Astfel, comisarii de mediu au constatat că operatorul a depozitat direct pe sol – deci în afara platformelor autorizate/betonate –, deşeuri rezultate din activitatea de tăierea şi rindeluirea lemnului.

Garda de Mediu a precizat că în cauză au fost stabilite masuri cu termene de realizare, în vederea remedierii deficienţelor constatate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: