Mădălina Amăistroaie s-a pus iar pe câştigat medalii

După ce şi-a luat botezul olimpic şi a încercat emoţii nemaiîntâlnite până la Tokyo, tânăra arcaşă din Rădăuţi, Mădălina Amăistroaie, şi-a revenit repede şi a început să culeagă, din nou, medalii.

La Cupa Europeană de Tineret la tir cu arcul, desfăşurată la Bucureşti, în perioada 1-7 august, sportiva cu dublă legitimare CSŞ Radăuţi-CSM Suceava a câştigat două medalii de bronz, în probele de individual şi pe echipe.

La numai 18 ani, Mădălina Amăistroaie a fost una dintre cele mai tinere sportive din delegaţia României la Jocurile Olimpice din Japonia şi unul dintre cei 11 suceveni care au reprezentat ţara la cea mai mare competiţie sportivă a lumii. În calificări, emoţiile au copleşit-o şi la fiecare tragere finală, deşi punctase bine anterior, a ratat mijlocul ţintei. După proba de anduranţă în care a trimis 72 de săgeţi, ea a încheiat proba olimpică de tir cu arcul pe locul 37. Aceasta este însă mai puţin important faţă de viitorul frumos care se anunţă pentru arcaşa de la Rădăuţi, antrenată de Ioana Covaliu şi Andrei Dănilă, care la 16 ani câştiga deja o cupă europeană pentru tineret.

Deocamdată, împreună cu încă doi trăgători cu arcul, Tudor Buzilă şi Anda Halus, Mădălina reprezintă în aceste zile România la Campionatul Mondial pentru Tineret.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI