Humoreanul Mihai Rusu, în ring la cea mai spectaculoasă gală de kickboxing din România

Luptătorul de kickboxing Mihai Rusu, din Gura Humorului, va urca în ring, la categoria sub 61 kg, la Colosseum Tournament, considerată cea mai spectaculoasă gală din România la acest sport, care se va desfăşura pe 20 august, în Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Suceveanul va lupta cu Adin Panaite, mult mai titratul fiu al cunoscutului antrenor Alin Panaite, cel care, pe lângă alţi sportivi consacraţi ai României, s-a ocupat şi de pregătirea lui „Pitbull” Ionuţ Atodiresei, campionul de kickboxing din Fălticeni.

Mihai Rusu, pregătit de fostul sportiv de performanţă, campionul Ovidiu Mironescu, la Broşteni, nu va ajunge dintr-o întâmplare să lupte la pretenţioasa gală de la Hunedoara. Calităţile dovedite de sportivul de numai 21 de ani pentru acest sport, precum agilitate, braţe şi picioare puternice, precizie în lovituri şi un moral de învingător, sunt incontestabile, iar rezultatele vorbesc de la sine. Doar anul acesta, în luna martie, la „Cupa Vikingilor”, Mihai Rusu a reuşit o victorie la puncte, extrem de frumoasă, împotriva unui adversar cu 10 kg mai greu.

În luna mai, şase luptători de la Extrem Gym, din Gura Humorului, şi Pro Gym Mironescu, din Broşteni, s-au întors acasă cu victorii pe linie de la o altă competiţie de kickboxing, organizată la Iaşi. Printre ei, Mihai Rusu a făcut, din nou, un spectacol de toată frumuseţea cu un knockout reuşit în repriza a doua, când şi-a trimis adversarul la podea cu un croşeu de dreapta mai precis ca bisturiul unui chirurg.

Luptătorul clubului din Gura Humorului a repetat povestea şi la debutul său în MMA, din luna iunie, la turneul de grappling şi kickboxing dedicat amatorilor şi semi-profesioniştilor, de la Satu Mare. A participat la turneu împreună cu colegul său Bogdan Floriştean, cealaltă „perlă” a antrenorului Ovidiu Mironescu, care luptă la categoria 65 kg şi care s-a întors, de asemenea, victorios, după o semifinală şi o finală în care a luptat la doar 10 minute una de cealaltă.

Mihai Rusu s-a confruntat în ring, la Satu Mare, cu un sportiv cu 5 kg mai greu, iar dacă a avut ceva probleme în prima repriză, a uitat repede. În cea de a doua repriză a fost mult mai concentrat şi şi-a trimis adversarul la podea.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI