Lucrările de pictură interioară la Catedrala „Naşterea Domnului” din Suceava continuă într-un ritm bun

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat ieri că lucrările de pictură interioară la Catedrala „Naşterea Domnului” din Suceava continuă într-un ritm bun.

El a arătat că în prima duminică din Postul Adormirii Maicii Domnului a participat la slujba religioasă de la Catedrala „Naşterea Domnului” din municipiu.

„Am constatat cu bucurie că înaintează bine lucrările de pictură, acestea fiind aproape finalizate la turla bisericii” a spus primarul.

Ion Lungu a menţionat că municipalitatea sprijină financiar şi în acest an realizarea lucrărilor de pictură, ca şi construcţia centrului social aferent catedralei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: