3.000 kg de deşeuri fără acte, pe adresa judeţului Suceava

Poliţiştii de frontieră şi Gard de Mediu Satul Mare nu au permis intrarea în ţară a unui camion încărcat cu 3 tone de cauciucuri uzate. Deşeurile urma să ajungă, din Italia, în judeţul Suceava.

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, în data de 31 iulie, în PTF Petea, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean român aflat la volanul unui automarfar înmatriculat în România. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, cauciucuri uzate, de la o societate comercială din Italia pentru o firmă din judeţul Suceava.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că automarfarul era încărcat cu 3.000 kg de cauciucuri uzate, acestea fiind de fapt deşeuri, pentru care şoferul nu a prezentat documentaţia necesară prevăzută de lege.

Drept urmare, autorităţile de control au dispus interzicerea intrării pe teritoriul României a cauciucurilor transportate.

Reamintim că un caz similar s-a produs la sfârşitul lunii iunie a.c. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: