ISJ Suceava:

41 de candidaţi la titularizare s-au retras din examen în timpul probei scrise

> 174 de candidaţi au absentat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, profesorul Cezar Anuţei, a informat ieri că din cei 1.002 candidaţi înscrişi pentru susţinerea probei scrise a examenului de titularizare, au participat 828 de candidaţi, 174 de candidaţi au absentat, iar alţi 41 s-au retras în timpul acestei probe.

Centrele de concurs au fost organizate la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, la Şcoala Gimnazială „Miron Costin” Suceava, la Şcoala Gimnazială Nr. 10 Suceava, la Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava şi la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava.

Rezultatele iniţiale la proba scrisă vor fi afişate în data de 27 iulie, la sediul ISJ Suceava, dar şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestaţiile se depun la sediul ISJ Suceava sau se transmit prin mijloace electronice, în zilele de 27 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21, respectiv 28 iulie, până la ora 12. Rezultatele finale vor fi afişate în data de 3 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină la proba scrisă minimum nota 7 (şapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obţinute la proba scrisă, se realizează în şedinţele de repartizare organizate de către ISJ Suceava în perioada 4 – 5 august.

Cadrul normativ care reglementează organizarea şi desfăşurarea concursului naţional pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice declarate vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2021, precum şi programele specifice pentru concurs sunt disponibile pe site-ul http://titularizare.edu.ro. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: