O ursoaică cu doi pui a atacat un călugăr

> Acesta se afla la cules de ciuperci în zona pârtiei de schi din Rarău

O ursoaică cu doi pui a atacat luni după-amiază un călugăr de la Mănăstirea Rarău. Călugărul era la cules de ciuperci în zona pârtiei de schi din Rarău.

Luni seara, călugărul a fost adus la UPU a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, având mai multe muşcături de urs.

Călugărul plecase luni după-amiază la cules de ciuperci în zona pârtiei Rarău, iar în jurul orei 18, în pădure, a văzut doi pui de urs care se jucau.

El a încercat să plece din acel loc, dându-şi seama că este în pericol… Dar a fost simţit de ursoaică, care, imediat, a sărit pe el şi l-a muşcat de mâna stângă, după care s-a îndepărtat împreună cu puii.

Călugărul a mers apoi la Mănăstirea Rarău, unde a povestit ce s-a întâmplat, fapt pentru care a fost adus de stareţul mănăstirii la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: