Amenzi de 22.000 de lei aplicate de Garda de Mediu unor firme de la Slobozia Sucevei

Garda de Mediu Suceava a anunţat că a aplicat amenzi şi avertismente unor firme care operează pe platforma industrială din Grăniceşti.

Astfel, în urma unor controale efectuate de comisari din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Suceava, pe platforma industrială din satul Slobozia Sucevei din comuna Grăniceşti au fost verificaţi şase operatori economici care desfăşurau activităţi pe respectivul amplasament.

Ca urmare a constatărilor de după verificări, comisarii de mediu au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.000 lei, precum şi două avertismente.

„Pentru neconformităţile constatate, în sarcina operatorilor economici verificaţi au fost stabilite măsuri cu termene de realizare pentru remedierea deficienţelor constatate” a precizat Garda de Mediu Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: