15 pacienţi cu Covid-19 spitalizaţi în judeţ

> Dintre ei, şase manifestau ieri forme severe sau grave ale bolii

În spitalele din judeţul Suceava, ieri erau internaţi 15 pacienţi cu Covid-19, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 era 22, a anunţat, marţi, Prefectura. În acelaşi timp, numărul sucevenilor declaraţi vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 23.031.

Potrivit sursei citate, la nivelul judeţului, în anterioarele 24 de ore, au fost internate 3 persoane diagnosticate cu Covid-19, în acelaşi interval de timp fiind externate alte 3 persoane, declarate vindecate.

Din totalul celor 470 pacienţi internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 9 erau diagnosticaţi cu Covid-19, 16 se aflau în zona tampon, iar 445 aveau alte afecţiuni (non-Covid).

Din cei 9 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, 3 aveau forme medii ale bolii; 5 prezentau forme severe; un pacient avea o formă gravă de boală, fiind internat în secţia ATI.

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea, marţi, de 354 paturi libere, dintre care 77 pentru pacienţi cu Covid-19, 256 în sectorul non-Covid, iar 21 pentru zona tampon.

La unitatea ATI erau disponibile 13 paturi pentru pacienţi cu Covid; erau 32 ventilatoare libere, dintre care 14 pentru pacienţii Covid-19 şi 18 pentru pacienţii non-Covid.

La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 3 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (toţi având forme medii de boală), 4 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus, fiind 22 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid era internat un pacient suspect, un loc fiind disponibil.

La Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, nici persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus. În sectorul Covid erau libere 25 de locuri.

La Spitalul Municipal Vatra Dornei erau internaţi 2 pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19 (ambii cu forme medii de boală) fiind libere 25 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul Orăşenesc Gura Humorului erau internaţi un pacient diagnosticat cu Covid-19 (cu o formă medie de boală), şi o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La Spitalul de Boli Cronice Siret nu erau internaţi pacienţi diagnosticaţi cu Covid-19, dar era spitalizată o persoană suspectă de infecţie cu noul coronavirus, fiind libere 6 locuri în sectorul Covid.

La nivelul judeţului, ieri erau disponibile 162 de locuri pentru bolnavi de Covid şi 35 locuri pentru zona tampon. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: