O firmă care abandona deşeuri de construcţii pe terenuri virane a fost amendată

Comisarii Gărzii de Mediu Suceava au aplicat o amendă şi un avertisment unui operator economic din judeţ care a depozitat necorespunzător deşeurile.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, emis ieri, controalele au fost efectuate în urma unei sesizări privind disconfortul provocat vecinătăţilor (localnicilor) prin abandonări de deşeuri din activitatea de construcţii.

Firma cu obiect de activitate în lucrări de construcţii arunca deşeurile pe terenuri virane dintr-o localitate din judeţ.

„Comisari din cadrul Comisariatului Judeţean Suceava au efectuat un control pe linie de protecţie a mediului la operatorul economic respectiv, constatând depozitari necorespunzătoare de deşeuri provenite din demolări/reabilitări de construcţii pe un teren proprietate şi totodată s-a constatat că nu se întocmeşte evidenţa gestiunii deşeurilor pentru deşeurile rezultate din activitate” se arată în comunicat.

Astfel, în urma celor constatate, au fost aplicate o amendă de 5.000 lei şi un avertisment. Totodată, comisarii au stabilit măsuri în vederea remedierii deficienţelor constatate. (N.B.;  Foto: Facebook/Garda de Mediu Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: