De la data de 16 aprilie

Cursă aeriană Suceava – Bruxelles

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Niculai Barbă, a declarat vineri, la News Bucovina, că din data de 16 aprilie urmează să fie introdusă o cursă aeriană Suceava – Bruxelles.

Potrivit lui Niculai Barbă, această cursă este solicitată de mulţi ani de suceveni, în special de cei care locuiesc în prezent în Belgia.

El a arătat că această cursă va avea două frecvenţe pe săptămână, luni şi vineri, şi va fi operată de TUI Fly Belgium.

Barbă a menţionat că zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă Boeing 737 cu 148 de locuri.

Vicepreşedintele CJ Suceava a spus că zborurile ar urma să înceapă din 16 aprilie a.c., dar şi în funcţie de situaţia epidemiologică din Belgia.

El a subliniat că Aeroportul Suceava este „în regulă” din punctul de vedere al companiilor aeriene şi că Bucovina este o zonă sigură.

Barbă a amintit că Ryanair îndeamnă austriecii să vină în Bucovina, fiind important ca o firmă aeriană să îndemne la vizitarea Bucovinei.  „Este rodul campaniilor făcute de noi” a precizat vicepreşedintele CJ Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: