ManagerulSpitalului Rădăuţi, Traian Andronachi, a fost demis

Managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronache, a fost demis vineri seara, în şedinţa consiliului de administraţie al unităţii spitaliceşti.

Andronachi a anunţat pe pagina sa de socializare că membrii Consiliului de Administraţie al spitalului, desemnaţi de Consiliul Local Rădăuţi, respectiv Constantin Luchian şi Anca Calenciu, şi reprezentantul primarului, în pofida opoziţiei formate de reprezentanţii DSP şi de toţi reprezentanţii sindicatelor din spital, au hotărât demiterea mangerului.

În aceste condiţii, Traian Andronachi a transmis că le mulţumeşte tuturor celor cu care a colaborat pe perioada în care a fost manager al unităţii spitaliceşti, în principal colegilor din spital, societăţii civile şi celor cu care a reuşit „transformările importante” pe care le-a cunoscut Spitalul Rădăuţi în ultimul an.

„În primul rând vreau să mulţumesc colegilor  mei de la spital, pentru întreaga colaborare, pentru munca şi efortul pe care l-aţi făcut, îl faceţi şi îl veţi face. Pentru cei peste 4 ani pe care i-am petrecut împreună şi pentru toate momentele frumoase sau grele peste care am trecut, vă mulţumesc!

Rămâneţi sănătoşi, Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă rog să colaboraţi pentru binele comunităţii şi al spitalului.

În al doilea rând vreau să va mulţumesc vouă, societăţii civile, pentru sprijinul şi încrederea  pe care aţi acordat-o colectivului Spitalului Municipal Rădăuţi. Fără voi, cei care aţi sprijinit, nu am fi reuşit să trecem peste acele momemte care pentru alte spitale a însemnat închiderea pentru o perioadă a activităţii.

În al treilea rând vreau să mulţumesc  colaboratorilor şi oamenilor curajoşi prin intermediul cărora am reuşit, în plină pandemie, să demolăm acoperişul,  să construim încă un etaj, să schimbăm lifturile şi toate ferestrele spitalului, să refacem faţada, fără să închidem activitatea vreunei secţii (şi toate astea pentru a nu pierde finanţarea integrală a tuturor cheltuielilor cu acest proiect,  obţinută de la CNI), să avem cele mai rapide rezultate la testele RT-PCR şi să păstrăm ordinea necesară, prin prisma cărora ne-am străduit să oferim servicii de calitate.

În mod special aş vrea să mai mulţumesc încă odată colegilor pentru poate cea mai importantă recunoaştere a rezultatelor  obţinute de Spitalul din Rădăuţi şi anume, trecerea din categoria a V-a de acreditare, în categoria a III-a, acest rezultat fiind obţinut în timpul stării de urgenţă! E drept, tot timpul este loc de mai bine şi îmi pun nădejdea că acest mai bine se va întâmpla. Vă îmbrăţişez şi vă mulţumesc în egală măsură  tuturor!” a transmis Traian Andronachi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: