Intervenţie a SAS, jandarmilor şi poliţiştilor, pentru că două femei s-au luat la ceartă

Poliţia Locală Suceava, jandarmii şi lucrători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale (SAS) Suceava au intervenit marţi în curtea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava, după ce o persoană a apelat la 112.

Apelantul a declarat că are loc un scandal, însă echipa de intervenţie nu a surprins la faţa locului niciun scandal sau agresiune.

Acolo erau prezente în jur de 50 de persoane care aşteptau la rând pentru a obţine un ajutor privind reducerea tarifului la transport.

Autorităţile au constatat însă că, la un moment dat, între două femei, din Suceava şi, respectiv, Pătrăuţi, a izbucnit un conflict spontan pe motivul aşteptării la rând şi a unor neînţelegeri mai vechi. Între acestea intervenind, pentru aplanarea conflictului, un sucevean.

Martorii au declarat că nu s-a petrecut nicio agresiune, ci doar un schimb de replici acide.

Cu toate acestea, la locul menţionat a intervenit şi un echipaj de ambulanţă, deoarece o persoană implicată într-un schimb de replici, o femeie, a căzut pe gheaţă, ea fiind transportată la spital.

Ulterior, la spital, femeia a declarat că, de fapt, a fost lovită cu piciorul de cealaltă participantă la conflict.

Astfel, s-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „lovirea sau alte violenţe”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: