La Muzeul de Istorie Suceava

„Libertatea canarului”

> Expoziţie de pictură concepută şi realizată de artistul plastic ieşean Cristian Diaconescu

În perioada 19 februarie – 4 aprilie a.c., în Galeria „Pod” a Muzeului de Istorie va avea loc expoziţia de pictură „Libertatea canarului”, concepută şi realizată de artistului plastic ieşean Cristian Diaconescu.

Accesul la vernisajul expoziţiei, care va avea loc pe data de 19 februarie 2021, ora 13, se va face în limita a 23 de locuri disponibile, pentru a fi respectate normele de siguranţă şi de distanţare fizică.

„Preocupat de conflictul dintre necesitatea şi nedreptatea limitărilor sociale, artistul construieşte un discurs simbolic în care păsările, coliviile şi măştile înconjoară personajul uman portretizat sau autoportretizat cu scopul evident de a deschide un dialog despre poziţionarea omului faţă de lume şi faţă de el însuşi” au transmis organizatorii expoziţiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: