Handbal masculin, Divizia A

Turneu organizat la Suceava în sala „Dumitru Bernicu”

La sfârşitul acestei săptămâni, sala „Dumitru Bernicu”, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, va fi gazda unui turneu din cadrul Diviziei A de handbal masculin. CSU II din Suceava face parte din seria A alături de CSU Piteşti, CSU Galaţi, CNE Sighişoara, Poli Iaşi şi CSM Bacău. Formaţia suceveană pregătită de antrenorul Ioan Tcaciuc se află pe primul loc în clasament, având şase victorii şi o înfrângere. Vineri, sâmbătă şi duminică se vor disputa primele trei etape din retur, singura formaţie de pe tabloul Seriei A care nu va onora competiţia de la Suceava fiind ultima clasată, CSU Târgovişte.

Obiectivul formaţiei CSU II Suceava este acela de repeta evoluţiile pozitive din prima parte a campionatului şi de a-şi apăra postura de lider în clasament.

„Vrem să ne păstrăm parcursul bun de până acum. Ne propunem să practicăm un joc modern, bazat pe contraatac. Scopul nostru este să câştigăm cât mai multe meciuri şi să fim în frunte”, a declarat antrenorul Ioan Tcaciuc.

CSU II Suceava s-a bazat în turul campionatului pe următorul lot de jucători: Radu Turturică, Ionuţ Andreescu – Daniel Stanciuc, Robert Alupoaiei, Bogdan Cozorici, Cătălin Zariţchi, Albert Vizitiu, Cristian Bejinariu, George Mihalcea, Emilian Huţuleac, Andrei Sora, Alexandru Focşăneanu, Adrian Hreceniuc, Răzvan Ioan şi Daniel Burac.

 Iată cum se prezintă programul turneului de la Suceava:

Vineri, ora 12.40: CSU Piteşti – CSU Galaţi

Vineri, ora 15.20: CSM Ploieşti – CSU II din Suceava

Vineri, ora 18.00: CNE Sighişoara – Politehnica Iaşi

Sâmbătă, ora 12.40: CSM Bacău – CSM Ploieşti

Sâmbătă, ora 15.20: CSU Piteşti – CNE Sighişoara

Sâmbătă, ora 18.00: CSU II din Suceava – Politehnica Iaşi

Duminică, ora 10.00: CNE Sighişoara – CSU II din Suceava

Duminică, ora 12.40: CSM Ploieşti – CSU Galaţi

Duminică, ora 15.20: Politehnica Iaşi – CSM Bacău

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: