Primarul Ion Lungu a discutat cu ambasadorul din Kazahstan despre eventuale colaborări

> Ambasadorul a propus ca Suceava să se înfrăţească şi cu un oraş din Kazahstan

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut, joi, la sediul Primăriei, o întâlnire cu ambasadorul Republicii Kazahstan în România, Nurbakh Rustemov.

Ion Lungu a spus că a făcut o prezentare a oraşului Suceava, iar împreună cu ambasadorul a purtat discuţii în încercarea de găsire a unor oportunităţi de colaborare între municipiul Suceava şi partea kazahă.

„Am convenit să colaborăm în domeniile educaţiei (universitar), culturii, turismului şi mai ales al dezvoltării relaţiilor comerciale, domnul ambasador spunând că va veni cu o delegaţie de oameni de afaceri din ţara sa în Suceava, în Bucovina” a declarat Ion Lungu.

El a menţionat că i-a prezentat diplomatului kazah şi proiectul parcului industrial pe care municipalitatea suceveană vrea să-l dezvolte în zona fostei societăţi Termica.

„Excelenţa Sa ne-a propus să ne recomande un oraş cu care să ne înfrăţim din Republica Kazahstan, pentru a avea o colaborare directă şi concretă. A fost o discuţie caldă şi constructivă” a conchis Ion Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: