Ultimele 3 zile pentru obţinerea de facilităţi la plata datoriilor restante

 >De la 1 octombrie, contribuabilii sunt decăzuţi din dreptul de a mai beneficia de restructurarea acestora, informează Oana Violeta Apetrea, purtătorul de cuvânt al AJFP

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Suceava aduce în atenţia agenţilor economici că termenul-limită de depunere a notificării prin care se manifestă intenţia de a beneficia de măsura de restructurare a obligaţiilor bugetare restante este ziua de 30 septembrie 2020.

Purtătorul de cuvânt Oana Violeta Apetrea reaminteşte că potenţialii beneficiari ai acestei facilităţi sunt toţi contribuabilii care înregistrează obligaţii bugetare restante la 31 iulie 2020 şi care au decis să le restructureze, în conformitate cu prevederile capitolului I al Ordonanţei Guvernului nr. 6 din 2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale, cu modificările şi completările ulterioare, având însă sarcina să notifice organul fiscal competent cu privire la această intenţie.

Conform sursei citate, după acest termen, contribuabilii sunt decăzuţi din dreptul de a mai beneficia de restructurarea obligaţiilor bugetare. „Contribuabilii, care depun notificări până la data de 30 septembrie 2020 şi care îşi menţin intenţia de a beneficia de restructurarea obligaţiilor bugetare, pot depune cereri de restructurare a obligaţiilor până la data de 31 decembrie 2020, dată până la care trebuie să se adreseze unui expert independent, în vederea întocmirii unui plan de restructurare şi a testului creditorului privat prudent” a transmis Oana Violeta Apetrea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: