Mirela Adomnicăi a votat cu gândul la Suceava şi suceveni, pentru ca judeţul să revină unde îi este locul

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Mirela Adomnicăi, a votat, duminică, cu gândul la Suceava şi la suceveni.

„Am votat cu mândrie şi cu încredere. În ciuda faptului că în ultima perioadă judeţul Suceava a înregistrat un regres din punct de vedere economic, am încredere şi am speranţa că vom reuşi să revenim în clasamentul naţional pe locul pe care îl merităm” a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că această schimbare de clasament trebuie să înceapă cu votul sucevenilor.

„Schimbarea aceasta de clasament, din coadă, în frunte, acolo unde ne este locul, loc pe care îl merităm pentru că suntem un judeţ bogat cu oameni harnici, trebuie să înceapă de astăzi, prin votul a cât mai mulţi suceveni” a spus Adomnicăi.

Ea le-a mulţumit sucevenilor pentru încrederea cu care au primit-o în campania electorală şi i-a rugat şi îndemnat să vină la vot. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: