Ion Lungu a votat pentru oameni cu experienţă, responsabili şi pentru ca sucevenii să fie mândri de oraşul lor

Ion Lungu, candidatul PNL la funcţia de primar al Sucevei, a votat, duminică dimineaţa, la secţia de votare amenajată la Liceul „Samoil Isopescu”, pentru continuitate.

„Am votat pentru continuitate. Am votat pentru oameni cu experienţă, pentru oameni responsabili. Am votat pentru continuarea transformării oraşului nostru într-un oraş modern, european, de tip smart-city, cu servicii civilizate, cu un transport modern şi cu şcoli bine dotate. Am votat pentru un viitor mai bun al copiilor şi nepoţilor noştri, am votat pentru ca sucevenii să fie mândri de oraşul lor” a declarat Ion Lungu, candidat pentru al cincilea mandat.

Alături de el s-a aflat viceprimarul Lucian Harşovschi, deputatul Ioan Bălan, prof. univ. Sanda Maria Ardeleanu, Angela Zarojanu, precum şi alţi membri ai PNL Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: