„Schimbarea la faţă a Sucevei”

Să facem împreună „schimbarea la faţă a Sucevei” este propunerea prof. Vasile Constantin Boghian, candidat de primar din partea Alianţei pentru Unirea Românilor – AUR.

Un plan de „AUR” pe care sucevenii îl aşteaptă şi-l merită de peste 100 de ani şi care va face din Suceava unul din cele mai atractive şi importante oraşe ale României poate fi consultat la adresele web www.schimbare.villaalice.ro şi www.facebook.com/groups/schimbarefatasuceava.

Este foarte probabil ca ideile de schimbare a centrului Sucevei propuse de Vasile Constantin Boghian să fie cunoscute de mulţi suceveni, inclusiv datorită demersurilor sale anterioare reflectate de „Crai nou”. Acum, ele sunt cuprinse şi într-o broşură color a candidatului, unde, printre altele, sunt puse faţă în faţă imaginea unui bloc din piaţa centrală a municipiului şi imagini ale aceluiaşi bloc „schimbat la faţă” după viziunea lui Vasile Constantin Boghian. Respectiva broşură, pe mai bine de două pagini, cuprinde şi semnăturile unor personalităţi din Suceava care susţin planul pentru „schimbarea la faţă” a municipiului, plan vizând „mărirea atractivităţii turistice, economice şi culturale” a Sucevei. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: