Ion Lungu şi-a înregistrat candidatura pentru un nou mandat de primar

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, şi-a înregistrat, luni, candidatura pentru un nou mandat de primar şi lista de candidaţi PNL pentru Consiliul Local Suceava.

Candidaţii PNL pentru Primăria şi Consiliul Local Suceava au fost însoţiţi de preşedintele Organizaţiei Judeţene PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

PNL a înregistrat dosarul cu nr. 1 la Biroul Electoral Municipal Suceava.

Primarul Ion Lungu a spus că lista de consilieri locali are reprezentanţi din toate cartierele, număr aproape egal de femei şi bărbaţi, dar, potrivit lui, cel mai important este că are candidaţi cu experienţă în administraţie, dar şi candidaţi tineri.

Lungu a salutat revenirea în echipa liberală a Sandei-Maria Ardeleanu, candidat pentru un loc în Consiliul Local, mai ales că aceasta a fost de două ori deputat şi a fost prorector al USV şi are o experienţă importantă, precizând că va fi reprezentantul USV în Consiliul Local.

El a anunţat că programul electoral complet va fi prezentat miercuri, într-o conferinţă de presă extraordinară.

Lista consilierilor PNL Suceava pentru alegerile din data de 27 septembrie cuprinde 29 de candidaţi, dintre care 15 bărbaţi (51,72%) şi 14 femei (48,28%), zece consilieri (34,48%) având vârsta sub 35 ani. Media de vârstă a candidaţilor este de 43,31 ani. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: