Preşedintele CJ Suceava:

Activitatea Aeroportului Suceava se intensifică

 > Pe lângă cursele operate de Blue Air, Tarom anunţă că reia cursele zilnice, iar imediat vor fi şi curse de seară Suceava – Bucureşti, spune Gheorghe Flutur

  Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că activitatea Aeroportului Suceava se intensifică şi că a cerut conducerii aeroportului sucevean să optimizeze fluxurile de pasageri în condiţiile în care Tarom îşi reia zborurile zilnice, Wizz Air a deschis noi rute, iar Blue Air operează până la sfârşitul lunii septembrie cursele regulate de pe Aeroportul Bacău.

Gheorghe Flutur a spus că din 22 august Tarom reia zilnic cursele spre Bucureşti cu aterizare la Suceava la ora 22.55 şi decolare la ora 5.20.

De asemenea, din 1 septembrie, Tarom urmează să suplimenteze zborurile spre Bucureşti cu o cursă zilnică de seară, cu excepţia zilei de sâmbătă, cursă care va ateriza la Suceava la ora 19.20 şi va decola spre Bucureşti la ora 19.45.

Din septembrie se deschide Terminalul 2

„Activitatea aeroportuară revine în parametrii pe care i-am anticipat, iar din septembrie vom deschide şi Terminalul 2, care va permite Aeroportului Suceava să proceseze un număr mult mai mare de pasageri” a declarat Gheorghe Flutur.

El a spus că, în acelaşi timp, la aeroport se lucrează la extinderea parcării şi că infrastructura aeroportuară va fi dezvoltată în continuare.

„Sperăm că vom continua colaborarea cu Blue Air şi după luna septembrie” a spus Flutur.

El a mai declarat că urmează să fie lansat şi proiectul unui terminal cargo la Aeroportul Suceava.

„Aeroportul Suceava este şi trebuie să-şi consolideze poziţia de aeroport regional important la graniţa de nord-est a ţării” a declarat Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: