Mirela Adomnicăi declară:

Doar un singur consilier judeţean va fi menţinut pe lista de candidaţi !

> Ea nu a făcut cunoscut numele respectivului consilier, evitând să precizeze dacă acesta este actualul lider de grup, Mihai Grozavu, căruia îi apreciază contribuţiile şi experienţa

Candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Mirela Adomnicăi, a declarat, marţi, la Analiza de Seară de la News Bucovina că un singur consilier judeţean va fi menţinut pe lista de candidaţi PSD pentru Consiliul Judeţean Suceava.

„Referitor la alcătuirea listei am mers pe baza propunerilor de reprezentare teritorială pentru că vreau să ţin legătura cu judeţul, inclusiv prin această modalitate, prin intermediul consilierilor judeţeni în funcţie de zonele de unde provin. Din garda veche păstrez un singur consilier judeţean şi veţi vedea că va fi o listă frumoasă, o echipă de consilieri judeţeni cu care vom face treabă în judeţ pentru că avem de recuperat cel puţin patru ani de zile în care judeţul a avut de suferit puternic şi a ratat oportunităţi pentru dezvoltare” a arătat Adomnicăi.

Întrebată dacă este vorba de liderul de grup, Mihai Grozavu, ea a precizat că nu divulgă încă lista de consilieri judeţeni.

„Este în mare parte finalizată ca şi propunere, dar voi discuta despre această listă după ce va fi validată în forurile statutare ale partidului” a menţionat Adomnicăi.

Ea a subliniat că liderul de grup, Mihai Grozavu, a avut o contribuţie evidentă în plenul Consiliului Judeţean şi are o experienţă în ceea ce priveşte administraţia publică, iar acest lucru nu poate fi ignorat.

În ceea ce-l priveşte pe cel mai activ consilier judeţean PSD din acest mandat, Dan Ioan Cuşnir, ea a declarat că el candidează la funcţia de primar al Sucevei şi că va fi şi pe lista de consilieri locali, „pentru că se face echipă”.

 „Obiectivul dumnealui, şi sunt sigură că şi-l va atinge, este să câştige Primăria Municipiului Suceava” a transmis Adomnicăi.

În prezent, PSD are 16 consilieri judeţeni în Consiliul Judeţean Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: