În contextul creşterii numărului persoanelor infectate cu SARS-CoV-2

Crucea Roşie Suceava a donat încă trei nebulizatoare Serviciului de Ambulanţă Judeţean

> Acestea urmează să ajungă la staţiile din Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung

Crucea Roşie Suceava a anunţat, ieri, că încă trei nebulizatoare au fost donate de organizaţie Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

„În contextul creşterii numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, Crucea Roşie Suceava continuă activităţile de susţinere a celor care se află în prima linie a luptei împotriva coronavirusului” a declarat directorul Crucii Roşii Suceava, Cornel Dediu.

El a spus că luni au fost donate către Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava încă trei nebulizatoare, atât de necesare pentru dezinfectarea ambulanţelor cu care sunt transportaţi pacienţii în cazul unor urgenţe medicale.

„Cele trei nebulizatoare urmează să ajungă la staţiile de ambulanţă din Rădăuţi, Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc. Valoarea totală a donaţiei este de 48.000 lei, iar banii provin din campania de strângere de fonduri «1 centimetru de fapte», realizată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi”, a precizat Cornel Dediu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: