Nu s-a impus închiderea podului rutier de la Milişăuţi

O comisie formată din reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului – Judeţul Suceava, Inspectoratului Judeţean în Construcţii Suceava, Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Suceava, Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava şi Sistemului de Gospodărire a Apelor Suceava, a analizat, vineri, în teren, oportunitatea menţinerii traficului greu pe podul de la Milişăuţi, ţinând cont de eroziunea pilonilor de susţinere ai acestuia. Echipa a fost însoţită de primarul oraşului Milişăuţi.

La deplasarea în teren s-a constatat că circulaţia pietonală este sistată din cauza prăbuşirii, în data de 18 februarie a.c., a consolei trotuarului, pe o lungime de aproximativ 25 metri, iar circulaţia rutieră se desfăşoară semaforizat, conform recomandării înscrise în expertiza tehnică efectuată. Lucrările de proiectare pentru consolidarea consolei trotuarului sunt în derulare.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, comisia nu a constatat eroziuni la ultimele două pile, spre malul drept al râului Suceava, motiv pentru care concluzia – în urma celor constatate la faţa locului – a fost că nu sunt necesare restricţii suplimentare de trafic. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: