Fotbal

Iulian Ionesi, noul antrenor al echipei Bucovina Rădăuţi

Noul antrenor al echipei Bucovina Rădăuţi este Iulian Ionesi. După despărţirea de Daniel Bălan, care a ales să facă cuplu în continuare cu Dorin Goian şi pe banca Forestei Suceava, conducerea tehnică a grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuţi va fi asigurată de un sportiv care se identifică practic cu această formaţie, pe care a slujit-o în ultimii ani atât din postura de jucător, cât şi din cea de conducător.

Ionesi îi va avea drept secunzi pe Dragoş Tătar şi Cristian Butnariu, ultimul urmând să-şi continue în paralel şi cariera de fotbalist. În ce-l priveşte pe Marius Lup, acesta va rămâne colaborator al Bucovinei, urmând să fie prezent la Rădăuţi doar atunci când timpul îi va permite.

„La ultima întrunire a membrilor conducerii clubului s-a considerat că eu sunt omul potrivit să înceapă o reconstrucţie a echipei, pentru că ştiu din interior tot ce se întâmplă la Bucovina şi am o relaţie bună atât cu oficialii clubului, cât şi cu jucătorii. Intenţionăm să reducem media de vârstă a echipei şi să acordăm încredere jucătorilor tineri, care sperăm că vor confirma. Asta nu înseamnă că vom renunţa să fim una dintre echipele fruntaşe din Seria I, pentru ediţia viitoare de campionat având trasat acelaşi obiectiv ca anul trecut, şi anume o clasare între primele cinci poziţii. Sunt conştient că nu va fi uşor, însă cu multă muncă şi seriozitate putem reuşi. De asemenea, ne propunem să avem o relaţie onestă cu celelalte reprezentante ale judeţului în eşalonul al treilea”, a declarat Iulian Ionesi. Acesta a menţionat că nu intenţionează să renunţe la cariera de jucător, cu toate că se află în recuperare după cele două operaţii suferite la genunchi, astă iarnă.

În altă ordine de idei, Iulian Ionesi a anunţat că intenţionează să înceapă pregătirea de vară în prima decadă a lunii iulie, atunci când se speră că va exista o relaxare a măsurilor referitoare la antrenamentele echipelor de fotbal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: