Regina Elisabeta a II-a a sărbătorit ieşirea din izolare printr-o plimbare cu calul

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, a ieşit în acest weekend, pentru prima oară de la impunerea restricţiilor de izolare, la o plimbare cu calul prin jurul castelului Windsor, potrivit unor imagini publicate de mass-media britanice, relatează luni EFE. Suverana britanică a fost văzută urcată în şa pe calul său “Balmoral Fern”, pe terenul care înconjoară castelul Windsor, îmbrăcată în ţinuta sa favorită. Regina Elisabeta a II-a s-a izolat la Windsor împreună cu soţul său, prinţul Philip, în vârstă de 98 de ani, şi un grup redus de angajaţi, ca urmare a restricţiilor impuse de executivul britanic la sfârşitul lunii martie pentru a frâna răspândirea noului coronavirus. În ultima imagine înainte de izolare, regina era văzută ieşind cu maşina din palatul Buckingham (Londra) la 19 martie, însoţită de cei doi câini ai săi, Candy şi Vulcan. Regina şi-a respectat îndatoririle oficiale până în ziua anterioară decretării măsurilor de izolare, deşi s-a menţinut în contact telefonic cu premierul Boris Johnson.

În noile imagini, regina este văzută călare îmbrăcată într-un costum de tweed, cu un batic multicolor pe cap, mănuşi albe şi cizme de călărie.

Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit aniversarea pe 21 aprilie, în izolare, împreună cu prinţul Philip, având în vedere că festivităţile de celebrare a zilei sale de naştere au fost anulate în contextul pandemiei de coronavirus.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: