Viceprimarul Lucian Harşovschi este decis să continue proiectele în administraţia publică locală:

O echipă puternică poate să rezolve multe dintre problemele sucevenilor

Viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi a declarat recent, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că este decis să candideze la următoarele alegeri locale, pentru că doreşte să continue proiectele începute.

El a spus că acum, la final de mandat, doreşte să ducă la îndeplinire ceea ce are în atribuţii şi proiectele în derulare.

Harşovschi a arătat că proiectele europene pe care le coordonează sunt în derulare şi nu sunt blocaje, că se implementează proiectul său privind parcările de reşedinţă, că se finalizează şi instalarea punctelor de colectare moderne şi se realizează un sistem eficient de salubrizare, dar şi că se lucrează la Piaţa Mică, iar celelalte pieţe din municipiu sunt „cât de cât” moderne.

„Următorul pas este să continui proiectele în administraţia publică locală” a spus Harşovschi.

El consideră că poate realiza ceea ce îşi propune împreună cu o echipă puternică.

„O echipă puternică poate să rezolve multe dintre problemele sucevenilor şi eu cred că acest lucru s-a văzut” a declarat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI