Imediat după încetarea stării de alertă se va depune moţiune de cenzură şi va fi înlocuit acest guvern

> Nici celelalte partide nu acceptă maniera şi efectele acestei guvernări, arată deputatul Alexandru Rădulescu

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a declarat recent, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că imediat ce va trece starea de alertă va trebui depusă o moţiune de cenzură şi înlăturat acest guvern care este dezastruos pentru ţară.

„După ce trece această perioadă va trebui depusă o moţiune de cenzură. Este primul pas pe care trebuie să-l facă partidele din opoziţie. Văd că s-a constituit o majoritate în opoziţie acum” a spus Rădulescu.

El a arătat că s-a dovedit că această guvernare nu are susţinere parlamentară şi că au trecut câteva moţiuni simple.

„A trecut moţiunea împotriva ministrului Finanţelor, a trecut moţiunea împotriva ministrului de Interne, a trecut moţiunea împotriva ministrului Educaţiei. Este clar că nici celelalte partide nu acceptă maniera şi efectele acestei guvernări pe care o putem califica drept dezastruoasă” a spus deputatul social-democrat sucevean.

El consideră că imediat ce expiră starea de alertă trebuie să fie făcută o informare imediată a acţiunilor, demersurilor şi modului în care s-au cheltuit banii de acest guvern şi apoi trebuie să fie iniţiată moţiunea de cenzură.

„Ţara trebuie guvernată bine de acum încolo, pentru a putea depăşi efectele acestei crize sanitare şi a crizei economice” a spus Rădulescu.

El a menţionat că se conturează o majoritate PSD – ALDE – Pro România, partide care au trecut moţiunile simple depuse recent.

În ceea ce priveşte colaborarea la nivel judeţean între PSD şi Pro România, Rădulescu a arătat că, indiferent de persoane, vor prima interesele judeţului.

„Primează interesele judeţului Suceava. Trebuie să existe posibilitatea unei colaborări indiferent de persoanele care sunt în discuţii. Este absurd şi cinic să spui că nu eşti dispus pentru o negociere” a conchis Alexandru Rădulescu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: