E.ON lansează primul produs de energie electrică 100% din surse regenerabile

Începând cu această săptămână, E.ON pune la dispoziţia clienţilor casnici un nou produs de electricitate – E.ON Green Home – care constă în energie electrică provenind în totalitate din surse regenerabile: eoliană, solară şi hidro.

Potrivit E.ON, acest demers al companiei, la care sunt invitaţi să adere clienţii, îşi propune să contribuie la un viitor mai verde, prin conştientizarea importanţei utilizării energiei din surse regenerabile ca soluţie pentru reducerea poluării şi îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor.

„Fiecare dintre noi ne manifestăm într-un fel sau altul îngrijorarea privind efectele activităţii umane asupra mediului înconjurător. Tocmai de aceea este important să găsim soluţii sustenabile precum E.ON Green Home, care să dea dreptul generaţiilor actuale şi celor viitoare să se bucure de natură şi de un mediu prietenos. Lansarea acestui produs contribuie la atingerea obiectivului asumat de E.ON de reducere a amprentei de carbon“ spune Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON Energie România.

Contractarea produsului de energie electrică 100% verde se face în trei paşi simpli, accesând Eon.ro. Pentru semnarea contractului online este nevoie de cea mai recentă factură de electricitate de la furnizorul actual şi de o copie a cărţii de identitate.

Un alt avantaj al acestui produs este activarea automată a facturii electronice. Pe lângă plata rapidă şi uşoară a contravalorii acesteia, factura electronică are un impact pozitiv şi direct în crearea unui viitor nelimitat de verde prin reducerea consumului de hârtie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: