Acţiune de weekend a poliţiştilor, pe linia respectării regimului de viteză

> Au fost reţinute 51 de permise, iar amenzile aplicate au fost în valoare de peste 200.000 lei

La sfârşitul săptămânii trecute, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune, pe raza judeţului, pe linia depistării conducătorilor auto ce nu respectă regimul de viteză, dar şi pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto. Astfel, în cadrul acţiunii au fost aplicate 473 de amenzi în valoare de peste 213.000 lei, dintre care: viteză – 332; depăşiri – 18; nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului – 3; alte abateri – 120.

Au fost reţinute 51 permise de conducere, dintre care: viteză – 30; depăşire – 18; nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului – 3.

Poliţiştii au reţinut nouă certificate de înmatriculare şi au constatat o infracţiune. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: