Numărul sucevenilor infectaţi cu noul coronavirus a scăzut cu 9 cazuri

 > Marţi, GCS anunţa 3.478 de cazuri, iar miercuri, 3.469

Până ieri, 20 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.356 au fost declarate vindecate şi externate.

Interesant este că în informarea de miercuri numărul de suceveni confirmaţi cu noul coronavirus este în scădere. Dacă marţi erau raportate 3.478 de cazuri, ieri erau cu nouă cazuri mai puţine, respectiv 3.469 cazuri.

În lista cu numărul de cazuri confirmate, pe judeţe, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, Suceava apărea cu 3.469 de cazuri, dintr-un total de 17.387 de cazuri.

Totodată, până ieri, 1141 de persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt şi Ilfov, au decedat.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 196 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, ieri, erau internaţi 198 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 11.050 de persoane. Alte 30.645 de persoane erau în izolare la domiciliu, aflându-se sub monitorizare medicală.

Până miercuri, la nivel naţional au fost prelucrate 332.487 de teste. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: