Scos la licitaţie

Contract pe 12 luni, în valoare de 1,7 milioane de lei, pentru repararea trotuarelor cu pavele în municipiul Suceava

>Actualul prestator, Symmetrica, beneficiază deja de o prelungire de 4 luni, contractul pe 2 ani cu această firmă fiind parafat în 2018, la valoarea de 4,84 milioane de lei >„Sperăm să se adjudece, în aşa fel încât să avem posibilitatea să reparăm în continuare trotuarele, care sunt foarte solicitate de către suceveni” a declarat primarul Ion Lungu

Primăria Municipiului Suceava lansează licitaţie pentru atribuirea activităţii de reparare cu pavele a trotuarelor.

Potrivit primarului Ion Lungu, contractul este expirat de ceva timp, însă se află acum într-o prelungire de 4 luni. În conformitate cu caietul de sarcini, noul contract urmează a fi parafat pentru 12 luni, la valoarea scoasă la bătaie de 1,7 milioane de lei.

„A expirat contractul pentru îmbrăcare şi reparare cu pavele pe raza municipiului Suceava, domeniu în care avem foarte multe solicitări. Am demarat procedura de licitaţie, iar valoarea contractului este de 1,7 milioane de lei, pe o perioadă de 12 luni. Sperăm să se adjudece, în aşa fel încât să avem posibilitatea să reparăm în continuare trotuarele, care sunt foarte solicitate de către suceveni, dar şi alte lucrări de amenajări de parcări şi în platforme” a precizat edilul-şef.

În 2018, licitaţia pentru desemnarea firmei care să se ocupe de repararea trotuarelor cu pavele a fost câştigată de Symmetrica Suceava, în competiţie intrând şi Asocierea dintre Fibracis Grup Suceava şi Eris Pavaje Alba. Conform primarului Ion Lungu, atunci s-a pornit de la o valoare de 6 milioane de lei, pentru o perioadă de 2 ani, iar în urma licitaţiei s-a înregistrat o importantă economie, deoarece atribuirea s-a făcut pentru 4,84 milioane de lei. În 2015, la licitaţia similară depuse au fost tot două oferte, venind din partea Victor Construct Botoşani şi, respectiv, a Symmetrica Vereşti. „Acum, încă mai avem contract pe bază de prelungire, însă am demarat licitaţie pe 1 an de zile, pentru reparaţii cu pavele” a explicat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: