TSD Suceava cere ieşirea Sucevei din carantină odată cu ridicarea stării de urgenţă

> George Şoldan: Klaus Iohannis a decis să pedepsească sucevenii fără un plan concret, fără să spună o dată când această stare se va încheia şi, mai ales, în ce mod

 Organizaţia TSD Suceava cere adoptarea măsurii de ieşire a Sucevei din carantină odată cu ridicarea stării de urgenţă la nivel naţional, a anunţat liderul organizaţiei, George Şoldan.

El arată, într-un comunicat de presă, că preşedintele României, Klaus Iohannis a decis să pedepsească sucevenii prin decizia ca Suceava să rămână în continuare carantinată, fără a prezenta ceva concret, un plan care să prevadă o dată anume când această stare se va încheia şi mai ales în ce mod.

„În timp ce în alte oraşe a început deja testarea în masă (a se vedea cazul Alba Iulia), preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, ne prezintă din nou minciuni electorale şi false teme de gândire în condiţiile în care sucevenii ştiu că suntem în punctul acesta doar din cauza greşelilor şi aroganţelor făcute de el în administraţia judeţeană! Tot ce poate Gheorghe Flutur acum e să promită sucevenilor că le va da voie să circule pe principala arteră rutieră a Sucevei, bulevardul Sofia Vicoveanca” spune George Şoldan.

El a reamintit sucevenilor că s-a ajuns la blocarea circulaţiei prin Suceava tot din cauza „micilor şi jalnicelor orgolii ale liderilor locali PNL”, care nu au înţeles necesitatea unui pasaj subteran între Spitalul Vechi şi Spitalul Nou şi au mizat bugetul local, pentru 2020, pe o inutilă roată panoramică.

„Prelungirea carantinei în Suceava va duce la un dezastru economic atât pentru micile afaceri, cât şi pentru persoanele fizice. Ultimele studii arată că 60% din populaţie trăieşte cu banii de la o lună la alta! Nervii tuturor sunt întinşi la maxim, iar soluţiile cu siguranţă nu par a veni din tabăra PNL” a spus George Şoldan.

Potrivit acestuia, singurul gest care i-ar mai aduce ceva popularitate lui Gheorghe Flutur ar fi demisia din funcţia pe care o deţine. Dar el crede că acesta nu are minima decenţă să facă acest lucru şi „se agaţă de scaunul de preşedinte al CJ, precum Covid-19 de hainele medicilor din Spitalul Judeţean Suceava”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI