Prefectura Suceava a mulţumit conducerii militare a Spitalului Judeţean pentru gestionarea eficientă a crizei generate de epidemia de Covid-19

 Prefectura Suceava a adus mulţumiri publice echipei militare care a încheiat cu succes misiunea de management medical şi operaţional al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. De la 1 mai, SJU Suceava a fost preluat de o conducere interimară. Redăm comunicatul Prefecturii Suceava. (N.B.)

 Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava transmite întregii echipe de medici militari, şi în special domnilor secretar de stat Ioan Paul Oprea, colonel Daniel Derioiu, locotenent-colonel Dinu Chioralia şi locotenent-colonel Cristian Mihoci, întregul respect şi profunde mulţumiri pentru eforturile depuse în restabilirea funcţionalităţii normale a unităţii medicale.

Deschiderea pentru colaborare, dedicarea şi angajamentul pentru atingerea obiectivelor, precum şi conştiinţa că lucrăm cu toţii, împreună, pentru readucerea şi poziţionarea Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava în rândul spitalelor etalon din ţară, sunt doar câteva dintre valorile care au stat la baza efortului şi implicării dumneavoastră.

Vă mulţumim pentru perspectiva dumneavoastră pozitivă asupra viitorului acestui spital şi mai ales vă mulţumim pentru aprecierea, repetat exprimată, faţă de reacţia solidară a societăţii civile şi în special a locuitorilor Sucevei, fiind convinşi că profesionalismul şi deschiderea de care aţi dat dovadă au dat încredere, siguranţă şi speranţă cetăţenilor noştri.

În speranţa că vom avea oportunitatea viitoare de a vă găzdui din nou în rândurile noastre, de data aceasta ca oaspeţi în frumoasa noastră Bucovină, vă rugăm să primiţi, din partea noastră, expresia deplinei noastre recunoştinţe şi profundul nostru respect pentru munca depusă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: