10 milioane de lei pentru implementarea sistemului de „undă verde” în municipiul Suceava

> Lucian Harşovschi: Măsurile sunt pentru creşterea siguranţei pietonilor, fluidizarea traficului şi reducerea accidentelor rutiere

 Toate trecerile de pietoni din municipiul Suceava, de pe arterele principale, vor fi semaforizate sau echipate cu surse de iluminat LED, a anunţat ieri viceprimarul Lucian Harşovschi după ce CL Suceava a aprobat un proiect de finanţare a acestui sistem.

„Vom implementa şi un sistem tip undă verde, ce va fi integrat printr-un sistem inteligent de management al traficului” a spus viceprimarul. El a menţionat că sistemul va fi legat la un dispecerat care va monitoriza şi controla traficul rutier, în vederea asigurării unui flux de vehicule constant şi cu viteze de deplasare optime.

„Măsurile sunt luate pentru a creşte siguranţa pietonilor, pentru fluidizarea traficului şi reducerea numărului de accidente rutiere” a spus viceprimarul.

Acest subiect a fost dezbătut joi, în şedinţa de Consiliu Local Suceava, când s-a aprobat şi bugetul investiţiei, valoarea totală a acesteia fiind de 10.648.629,42 lei, a precizat Lucian Harşovschi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: