Teodora Munteanu, preşedintele USR Suceava, desemnată candidat la funcţia de primar al municipiului Suceava

Timp de două zile (duminică şi luni), filiala municipiului Suceava a Uniunii Salvaţi România (USR) şi-a ales, prin votul universal al membrilor săi, candidatul la funcţia de primar al municipiului Suceava şi lista de consilieri locali.

În urma scrutinului organizat la sediul USR Suceava, Teodora Munteanu a fost aleasă să reprezinte USR în competiţia pentru câştigarea Primăriei Municipiului Suceava, anunţă USR Suceava.

 Totodată, în urma votului, a fost creionată şi lista de consilieri locali, urmând ca, după negocierile cu Plus Suceava, să fie dată publicităţii lista comună cu care Alianţa 2020 USR – Plus se va prezenta în faţa alegătorilor din municipiul Suceava la alegerile locale, precizează formaţiunea.

Plus Suceava îl propune pentru funcţia de primar pe arhitectul Beniamin Atodiresei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: