Substanţe steroide în valoare de peste 8.000 lei confiscate în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un cetăţean român care a încercat să intre în ţară cu substanţe steroide, în valoare de 8.350 de lei, supuse unui regim special.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, evenimentul a avut loc la 20 februarie.

Astfel, în jurul orei 13, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român S.A., în vârstă de 31 de ani, la volanul unui microbuz marca Mercedes Benz, înmatriculat în România.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei şi bagajelor.

Prin urmare, a fost descoperită ascunsă în bagaje, în vederea sustragerii de la control, într-o pungă de plastic, cantitatea de 175 de fiole şi 600 comprimate steroizi, care aveau ca substanţe active testosteron, somatropină şi clenbuterol, aflate pe lista substanţelor dopante cu grad mare de risc.

Sursa precizează că întreaga cantitate de steroizi, în valoare de 8.350 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar lucrătorii Biroului Vamal Siret au aplicat şoferului o amendă în valoare de 30.000 de lei. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: