Box

Cristi Măzăreanu şi Laurenţiu Ungureanu, de la CSM Suceava, la un turneu internaţional cu lotul de tineret al României

Talentaţii pugilişti Cristi Măzăreanu şi Laurenţiu Ungureanu, de la CSM Suceava, s-au întors recent din Ucraina, acolo au participat împreună cu lotul de tineret al ţării noastre la un turneu de sparring la Ivano Frankivsk, alături de adversari din Rusia, Polonia, Moldova şi ţara gazdă.

„Cei doi au lăsat o impresie excelentă, fiind lăudaţi de tot stafful echipei naţionale. Sunt vârfurile boxului sucevean în acest moment şi trebuie să avem mare grijă de ei, pentru că sunt capabili să producă mari rezultate. Aş vrea să precizez că CSM Suceava este singurul club din România care are în acest moment doi pugilişti la lotul naţional de tineret” a declarat antrenorul sucevean Andu Vornicu. De altfel, Cristi Măzăreanu este vicecampion european de juniori, în vreme ce Laurenţiu Ungureanu are în palmares titlul naţional la aceeaşi categorie de vârstă.

„Pentru ei urmează Campionatele Naţionale de Tineret, care vor avea loc la Giurgiu, între 3 şi 9 martie, care reprezintă criteriu de selecţie pentru Europenele din Muntenegru, din luna aprilie. Am aşteptări mari, pentru că sunt nişte băieţi cuminţi, talentaţi şi foarte bine pregătiţi” a precizat Andu Vornicu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: