Sute de amenzi aplicate de poliţişti pe parcursul weekendului

> Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la peste 221.000 lei > 34 de şoferi au rămas fără permisele de conducere

În perioada 31 ianuarie – 2 februarie, lucrătorii Serviciul Rutier Suceava şi ai formaţiunilor rutiere din cadrul poliţiilor municipale şi orăşeneşti au organizat ample acţiuni punctuale, pe principalele artere rutiere de pe raza judeţului, pe linia combaterii excesului de viteză – una din principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave şi a depăşirilor neregulamentare.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, cu ocazia acţiunilor au fost retrase 12 certificate de înmatriculare, iar în cazurile a  34 de conducători auto au fost reţinute permisele în vederea suspendării, după cum urmează: 12 pentru viteză, 17 pentru depăşiri neregulamentare şi cinci alte cauze. Tot în timpul controalelor efectuate, poliţiştii au aplicat şi 526 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 221.000 lei, dintre care 341 au fost împărţite şoferilor vitezomani, 16 celor care au efectuat depăşiri neregulamentare, 53 pentru nefolosirea centurii de siguranţă şi 116 pentru alte abateri rutiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: