Tenis

Fălticeneanul David Arcip, la Cupa de iarnă a Iaşiului

În perioada 11-14 ianuarie, sub egida Federaţiei Române de Tenis, în capitala Moldovei a fost organizată Cupa de iarnă a Iaşiului, prima competiţie din acest an care a reunit cei mai buni copii care practică tenisul de câmp, legitimaţi la mai multe cluburi şi asociaţii sportive din ţară şi din Republica Moldova.  Micul tenismen David Arcip a păşit cu dreptul în noul sezon competiţional, sportivul fălticenean legitimat la Clubul Lecher Tennis School participând la proba de simplu şi la proba de dublu. Din poziţia de favorit nr.1 atât la simplu, cât şi la dublu, David Arcip a reuşit, pas cu pas, să elimine rând pe rând sportivi legitimaţi la cluburi de prestigiu din ţară şi din Republica Moldova. După finala de la simplu U10, unde l-a întâlnit pe vechiul său prieten, Tudor Petroiu, de la Clubul Altius Tenis Club Bacău, cei doi tensimeni disputând meciuri spectaculoase, aplaudate de public, a urmat finala din proba de dublu mixt U10, în care David Arcip a făcut echipă cu Miruna Niculaes, de la Clubul Sense Roman. După un meci frumos, în care cei doi jucători s-au sincronizat foarte bine, David Arcip a reuşit să obţină al doilea titlu în aceeaşi zi.

„Aceste rezultate vin după un cantonament de nouă zile, desfăşurat sub atenta supraveghere a coordonatorului Tenis 10 FRT, Ferry Lechener. Este un început promiţător, care îi dă încredere lui David. În aceste zile, David Arcip se pregăteşte pentru turneul FRT ce se va desfăşura la Roman, la sfârşitul acestei săptămâni. Multumim frumos sponsorilor şi tuturor celor care susţin performanţa acestui mic iubitor al sportului alb”, ne-a spus Ramona Arcip, mama sportivului.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: