Autospecială pentru transportul buteliilor, răsturnată în Pasul Tihuţa

O autospecială încărcată cu butelii s-a răsturnat ieri după-amiază pe partea carosabilă în timp ce se deplasa pe DN 17, km 117+750, pe sectorul cuprins între limita dintre judeţele Suceava – Bistriţa-Năsăud şi comuna Poiana Stampei. Din fericire, în momentul producerii evenimentului rutier nicio altă maşină nu se afla în imediata apropiere, astfel că s-a evitat producerea unei tragedii. În plus – aşa cum se vede şi din imagini – buteliile erau bine ancorate în mijlocul de transport şi nu s-au împrăştiat, neexistând nici pericolul unei explozii. Potrivit informaţiilor oferite de DRDP Iaşi, l-a faţa locului s-au deplasat echipaje ale Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina”, pentru asigurarea locului şi dirijarea circulaţiei rutiere pe un fir, cu sprijinul echipelor Secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc – District Vatra Dornei, care au semnalizat zona. Ulterior, l-a locul accidentului a ajuns şi o automacara cu ajutorul căreia autospeciala a fost repusă pe carosabil.

 „Carosabilul este uscat, cauza probabilă a accidentului fiind neadaptarea vitezei în curbă” a mai transmis sursa citată.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: