Fotbal, juniori B1

LPS Suceava, lider în Seria a II-a a Campionatului judeţean

Formaţia LPS Suceava conduce Seria a II-a a Campionatului judeţean de juniori B1. Echipa antrenată de Andrei Iţco este urmată în clasament de CSS Rădăuţi şi Progresul Frătăuţii Vechi.

„Mă bucur că reuşim să participăm cu succes, cu grupele de 2005 şi 2006, în campionatul B1, acolo unde avem parte de adversari cu doi sau chiar trei ani mai mari, această competiţie fiind dedicată jucătorilor născuţi în anul 2003. Ba mai mult, am reuşit să ne clasăm pe primul loc la sfârşitul turului de campionat, unde am marcat 22 de goluri, primind doar unul singur. Am încredere că după perioada de pregătire din iarnă, vom face o figură la fel de frumoasă şi în returul campionatului. Felicitări copiilor pentru evoluţie şi pentru rezultatele obţinute! Mulţumim conducerii Liceului cu Program Sportiv pentru sprijinul acordat”, a declarat profesorul Andrei Iţco.

Gruparea LPS Suceava a folosit în sezonul de toamnă următorul lot de jucători: Matei Cuciureanu, Emanuel Sahleanu, Bogdan Bujoreanu, Casian Sandu, Codrin Rotaru, David Gafencu, David Diaconu, Ianis Smocot, Alexandru Gulei, Alexandru Ionescu, Costinel Dobresenciuc, Ronyn Molorciuc, Iulian Recolciuc, Andrei Prelipcean, Robert Cucoş, Eduard Aparaschivei, Codrin Nica, Raul Rarica, Ionuţ Nuţescu, Andy Moroşan şi Vlad Serediuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: